Wedding Garage

Designer Heidi Tuisku vierailulla Wedding Garagessa

 

Heidi Tuiskun päivä Jyväskylässä aloitti suunnittelijavierailijoiden sarjan – ja tapa jolla vierailu aloitettiin oli hauska shokeeraus! Heidi oli pakannut mukaansa kaiken liikkeestään Helsingistä, siis kaikki hääpuvut joita siellä on. Pienen järjestelyn jälkeen saimme puvut mahtumaan rekkeihin näkyvästi esille ja valmisteltua myymälän niin toimittajia kuin asiakkaita varten.

 

Designer Heidi Tuisku.

Lauantai alkoi kun noudimme Kukkakauppa Ryynäseltä, eli paikallisesti tunnetummin Puistokadun kukkakaupasta, syksyn värimaailmaa syleilevän kimpun. Meillä on yleensä sen verran kiire, että teemme tilaukset puhelimitse ja luotamme ammattilaisten näkemykseen siitä mikä on toimivaa. Jälleen luottamus osoittautui oikeasti, saimme kauniin oranssinhehkuisen kimpun joka toimi kaupunkimaiseman kuvauksissa toivotulla tavalla.

Malli Maria Maijala saapui paikalle aikataulun mukaisesti ja Heidi pääsi sovittamaan hääpuvut hänelle. Upea malli ja upea hääpuku herättivät paljon huomiota Kauppakadulla yläkaupungilla, kun Keskisuomalaisen valokuvaaja ikuisti mallin lehden sivuille.

 

Asiakkaita kävi päivän mittaan useita ja osa löysi unelmien hääpuvun. Wedding Garagen tiimi seurasi innoissaan miten Tuisku palveli asiakkaita – sillä Tuiskulla on taito ja mahdollisuus itse muokata pukuja, sekä ilmiömäinen silmä siitä mikä sopii. Ihastelimme ääneen Heidin värisilmää kankaissa, sekä kankaiden laatua. Varsinkin kreppi, ei-kukka-aiheiset pitsit ja upeat tyllikerrostukset olivat tiimin mieleen.

Ria seurasi tarkkana sovituksia.

Saimme myös oppia tekniikkaa jolla hääpuvut rakennetaan oikein, ja valitettavasti oman liikkeen valikoimasta esimerkkejä siitä mitkä puvut on tehty huolimattomasti. Oppi on silti hyvästä, sillä osaamme jatkossa valita myymälään laadukkaampia ja paremmin tehtyjä hääpukuja – asia joka ei varmasti harmita ketään!

 

Illalla saimme vierailijoiksi Gradian opiskelijoita, Melissa Kuisman ja Miia Kuusinen- Heikkilä. Opiskelijat olivat valikoituneet cocktail-tilaisuuteemme oppilaitoksen oman arvion perusteella ja tekivät opinahjolleen kunniaa. Arvoisat ladyt saapuivat paikalle perinpohjin valmistautuneina ja pääsivät punaiselle matolle omaa tyyliään loistaen. Miia Kuusinen joutui heti vastaamaan mistä hänen upea takkinsa mekon päälle on hankittu ja kertoi sitten ylpeänä itse tehneensä sen.

Illan aikana Heidi Tuisku pääsi kertomaan urastaan ja sen vaativistakin vaiheista opiskelijoille, vastaamaan kysymyksiin. Hyvin valmistautuneet opiskelijat tuntuivat saavan Tuiskusta paljon vastauksia ja tunnelma oli korkealla. Maija Wedding Garagen puolelta taas pääsi sparraamaan vierailijoita olemaan rohkeita yrittäjyydessä ja tekemään juuri sitä mihin intohimoa löytyy. Saattaapa olla että kuulemme vieraistamme vielä lisää, sillä yhteistyöasioistakin puhuttiin!

Yksi isoimmista asioista joita opimme, oli se miten vahvasti Heidi Tuiskulla on osaamista ja miten vilpittömästi hän toimii asiakkaiden eduksi. Suurempi yleisö ei ehkä tiedä sitä, miten teknisesti taitava hän on, tai miten lahjakas suunnittelija hän on, mutta varsinkaan sitä että Tuiskun malliston hääpuvut ovat edullisempia kuin monet myynnissä olevat merkit, tai jopa osa käytetyistä hääpuvuista. Jopa Wedding Garagen tiimi hämmästyi kuullessaan miten paljon sisältyy hintaan, mallistopukujen istuvuudesta alkaen. Suosittelemme edelleen vahvasti seuraamaan Tuiskun omaa blogia, jossa hän avaa näitä asioita kiinnostuneille. Heidi on hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja toiminta enemmän kuin avointa. Sivustolle pääset tästä.

 

Wedding Garagen puolesta haluamme kiittää asiakkaitamme, Keskisuomalaista, Marjatta Ryynäsen kukkakauppaa ja Gradian upeita opiskelijoita siitä että Heidi Tuiskun päivä oli täynnä virtaa, upeita ihmisiä ja uuden oppimista. Oli ilo mahdollistaa Heidin asiakaskunnan laajentaminen Keski-Suomeen! Iloksemme kerromme että seuraava vierailupäivä Heidille Jyväskylään on 22.2.2019, jolloin jo puvun ostaneet tekevät välisovituksia ja Heidi ottaa edelleen I Collection-malliston tilauksia vastaan kesälle 2019. ‘

Mikäli haluat varata ajan Tuiskun seuraavalle vierailulle, ota yhteyttä toimisto@weddinggarage.fi tai 0509133215.

 

Malli Maria esitteli Heidi Tuiskun hääpukua Jyväskylän Yläkaupungilla toimittajille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *