AuroraRaiskinen, Häämessut, Häämuoti, Häämuotinäytös, Hääpäivä, HeidiTuisku, Henkilökunta, Love me do, Morsian, Morsiuspuku, Wedding Garage, wggoeslmd

We love love love Love me do

Suurimmat, iloisimmat ja tapahtumarikkaimmat häämessut Suomessa – siltä ne myös tuntuvat. Love me do-häätapahtumassa on aina jotain uutta ja hienoa nähtävää. Tapahtumaan osallistuu satoja näytteilleasettajia ympäri Suomen ja vieraita messuilla käy useita tuhansia. 2019 tammikuussa yli 5500 messuvierasta!

Kansainvälisen näytöksen helmiä. Sininen väri oli nousussa jo vuosi sitten mutta nyt esillä todella näyttävästi.

Tämän vuoden messuilta päälimmäisenä jäi mieleen upeat hääpuvut eri näytöksistä, mutta myös ihanat pariskunnat joita saimme messuilla jututtaa. Osastollamme kävi yllättävän paljon pariskuntia aiemman vuoden tyttöporukoiden sijaan. Tapasimme äitejä, tyttäriä, ystäviä ja puolisoita. Lisäksi tapasimme hääpukufaneja, kaksikon joka kiertää messuja ja tuntee muodin paremmin kuin me. Kiitos kaikille jotka kävitte meille juttelemassa, te olitte messujen parhainta antia!

Ohjelmassa messuilla oli mm. asiantuntijaluentoja siitä miten ja millaista hääpukua kannattaa ostaa!  Tiina Rauhala ja Sanna Mäntyniemi kävivät läpi asiaa huolellisesti.
Kansainvälisen muodin näytöksessä väreistä shampanja jatkaa edelleen näyttävästi esiintuloaan.

Kävimme seuraamassa kansainvälisen ja kotimaisen häämuotinäytöksen ja ilahduimme näkemästämme. Hääpukumuodissa on upeasti esillä monipuolisuutta, jokaiselle on on jotain tarjolla! Olkaimettomia pukuja, olkaimellisia ja pitkillä hihoilla olevia, A-linjaisia, merenneitoja ja upeita housupukuja. Housupuvuista Anna Lindhin hääpuku oli erityisesti mieleenpainuva.

Anna Lindhin housupuku

Virallisten muotinäytösten lisäksi saimme ihastella Kaapelitehtaan rosoisessa ympäristössä erityisen kauniina erottuvan Aurora Raiskisen uuden malliston esittelyä osastolla. Näin hääpukualan ammattilaisena on helppo todeta että Aurora Raiskinen on yksi taitavimpia ja näkemyksellisempiä tekijöitä Suomessa. Jos joku tahtoisi kutsua allekirjoittaneen Linnan Juhliin (wink wink!), soittaisin heti Auroralle, sillä uskoisin että hän osaisi löytää minun parhaat puoleni ja persoonani pukuun esiin.

Aurora Raiskisen osaston hulinaa – kokoelma upeita pukuja jotka toivottavasti saamme vierailulle myös Jyväskylään 2020 morsianten iloksi.
Kuva: Arto Jaatinen. Puku: Aurora Raiskinen.
Kuva: Arto Jaatinen. Puvut: Aurora Raiskinen. Jälleen mennään trendin kärjessä: sinisen pehmeät, murretut sävyt ja tylliä, mutta persoonallisella otteella.

Nopea katsaus oikeanpuoleisen puvun selkään näyttää Raiskisen taidot: imarteleva, vyötäröä korostava, moderni leikkaus joka on silti klassinen. Kyse on puhtaasti taidosta, tätä morsiamet ja oikeastaan kaikki naiset kaipaavat.

Tämän hetken suosituinta tyyliä!

Ei ole salaisuus että me olemme kotimaisen hääpukumuodin kannattajia, mutta se ei poista sitä tosiasiaa että tänäkin vuonna messuilla esiin nousi erittäin positiivisesti muutama suomalainen suunnittelija. Messuilla oli esillä myös hiusmuotia ja näytösten stailaus oli erityisen herkkä tänä vuonna. Edellisen vuoden kimallus on vaihtunut kukkiin, kiharoihin ja luonnollisuuteen.

Klassista, ajatonta.
Irina Rogusina ja upeat tyllit!
Desing Sinivuokko rikkoo rajoja ja kokeilee uutta. Taempi puku on varmasti 90-luvulla
Guns N’ Rosesia fanittaneiden miesten mieleen!
Satiinipuvun pelkistetty tyyli kaipaa jotain säväyttävää, kuten vaikka tällaiset hihat jotka ovat melkein kuin huntu näyttävyytensä puolesta.
Puvun kantaminen näyttävästi on oma taitonsa. Ota mallia hääkuviin näytöksen rohkeista tyyleistä ja pidä hauskaa. Muista pyörähtää hääpuku päällä!
Heidi Tuiskun upea Igraine.

Häämuodin uusista tuulista oli mielenkiintoista hakea merkkejä linjoista ja trendeistä. Jokaiselle löytyy jotain! Hihoista löytyi vaikutteita 70- ja 80-luvun pehmeistä, joskaan ei vielä mahtailevista ja muhkeista malleista. Hillityn naiselliset ja läpikuultavat hihat toistuvat sekä punaisilla matoilla että nyt hääpukunäytöksessä. Kansainvälisen näytöksen puolella nähtiin enemmän kimallusta ja seksikkäitä pukuja. Peput esiin, hyvät naiset!

Pitsiset hihat ja kiiltävä satiini yhdistettynä toimivat upeasti. Tämän tyylin voi rakentaa edullisesti meillä Wedding Garagessa laadukkaalla kierrätyspuvulla ja pitkähihaisella bolerolla.
Värikkäiden ja sävytettyjen pukujen rinnalla valkoinen hääpuku näyttää raikkaalta. Hunnut ovat muotia!

Oma tyylilajinsa on myös boho chic, jota Glamour ja Valkoinen Kreivitär toivat mukanaan messuille. Kotimaisista suunnittelijoista Heidi Tuisku on tätä tyyliä lähinnä ei-kukkakuvioisilla pitseillään ja upeilla, laskeutuvilla, monisävyisillä helmoillaan.

Boheemin tyylin taitajat Glamourista esittelivät myös osastolla pukuja. Tiesittekö että Wedding Garage on Glamourin outlet ja että meille tulee tasaisin väliajoin heiltä muutama ihanuus sesongista myyntiin edullisesti?

Vaikka messuilla oli valtavasti muutakin nähtävää, me keskityimme messuilla seuraamaan pääasiassa häämuotia ja pukeutumista. Miesten puolelta tänä vuonna silmäämme osui erityisesti T’UOMO Menswearin puvut, joissa oli aavistus Downton Abbeyn henkeä modernilla twistillä. Kun puhutaan siitä että suuri osa morsimista tahtoo maalaisromanttista tyyliä, miesten puvuissa T’UOMOn puvut olivat kuin tehty tähän tyyliin, ainakin stailaus muotinäytöksessä oli “spot on”, kuten britit sen muotoilisivat.

Aurora Raiskisen Dolores- puvussa kelpaa lähetellä lentosuukkoja!

Meidän osaltamme iso kiitos kaikille messuvieraille, järjestäjille ja ihanille yhteistyökumppaneillemme, mutta erityisesti kiitokset meidän #wggoeslmd2019 messubussilaisille, joiden pitkä päivä oli toivottavasti mieleinen. Messubussilaisilla oli etunaan bookata esim. vuoden hääyritys 2019 palkinnon pokanneelta Petri Mastilta valokuvaus alennetulla hinnalla. Samoin etuja oli saatavilla Kruuvaukselta, Aurora Raiskiselta ja Heidi Tuiskulta!

Messubussin paikat menevät nopeasti, joten jos luet tätä kertausta ennen 2019 lokakuuta, voit bookata paikkasi messubussiin sähköpostilla info@weddinggarage.fi. Bussi on ollut loppuunmyyty joka kerta.

WG tiimi rakennusfiiliksissä. Meillä oli kivaa kuten aina, toivottavasti teilläkin! 🙂
Kuvassa Ria (vas.), Maija ja Tea.
Messuosastomme 2019

Wedding Garagen toimitusjohtaja Tea Holm.
Wedding Garagen luottonainen, asiakaspalvelun ammattilainen ja myymälää hoitava Ria Sihvo.
Wedding Garagen messutyttö Alina. Minne kulkee äiti, sinne kulkee vauva . Isosisko Alisa oli jo edellisillä messuilla mallina, katsotaan seuraako pikkusisko perässä… to be continued!

Wedding Garagen seuraavat messut ovat Jyväskylässä Suomen Häämessut -tapahtumassa 16.2.2019.

Olemme luonnollisesti mukana myös 2019 syksyn Love me do-häätapahtumassa!

https://lovemedo.fi/

Teksti: Maija Putkonen

Kuvat: Tea Holm, Ville Putkonen, Maija Putkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *