Henkilökunta, Kestävä kehitys, Kierrätys, Wedding Garage

Henkilökunta esittäytyy: Ria

Moikka,

Täällä kirjoittaa Ria, tuore Wedding Garagen tiimin jäsen.

Nyt alkaa olla takana reilu kuukauden päivät tässä morsiuspukujen maailmassa. Kuukausi on mennyt nopeasti ja on ollut paljon opittavaa, mutta samaan aikaan myös aivan ihanaa. Sitähän sanotaan, että tekemällä oppii, ja pääsinkin jo heti ensimmäisessä työvuorossani auttamaan morsiamia sovituksissa. Se oli aivan mahtavaa, ja voin kertoa, että sovituksia on todellakin riittänyt. Heti tuossa ensimmäisessä sovituksessakin löytyi morsiamelle juuri oikeanlainen puku, sellainen mitä hän on oli mielessään ajatellut ja visioinut. Onkin etuoikeus saada olla auttamassa asiakkaita etsimään pukua niinkin tärkeään päivään kuin hääpäivä. Herkistymiset, nauru ja onnellinen hymy ovat tämän työn rikkaus luodessamme kehopositiivisessa ympäristössä morsiamelle kokemuksen, jota hän ja seurue eivät unohda, eivätkä halua unohtaa.

Voisin hiukan avata kuinka päädyin Wedding Garageen. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri ja erikoistunut kestävään kehitykseen. Graduni käsitteli mikro- ja pienyritysten yhteiskuntavastuuta, joka pohjautuu kestävään kehitykseen. Kestävässä kehityksessähän on kyse monessa kerroksessa, niin maailmanlaajuisessa, kuin paikallisessakin tapahtuvasta yhteiskunnallisesta muutoksesta, jolla halutaan turvata nykyisten ja tulevien sukupolvien elämisen mahdollisuudet. Mielestäni hyvin arvostettava ja toivottava tavoite. Kestävä kehitys on ajan myötä tullut osaksi liiketoiminnan maailmaa. Yritys on sitä noudattaessaan tulevaisuuteen katsova ja pitkälle ajatteleva. On hienoa, että kestävä kehitys ja vastuullisuus itsessäänkin tarjoavat liiketoiminnanmahdollisuuksia ja liikeideoita tämän päivän yrityksille ja yrittäjille.

Työkokemusta tälle tytölle on kertynyt erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntitöissä. Voitte vain kuvitella innostuksen, kun näin ilmoituksen, että Wedding Garageen haettiin työntekijää. Ajattelin heti, että nyt olisi loistava tilaisuus hyödyntää koulutustausta ja työkokemus yhdessä. Yrityksen arvot ja ajatusmaailma kohtasivat omani, miten voikin käydä niin hyvä tuuri? Esimerkiksi ekologisuus: minulle on tärkeää, että se kuuluu yrityksen tärkeimpiin arvoihin. Morsiuspukujen kierrättämisen mahdollisuus on jo itsessään todella hieno asia, ja kun siihen vielä lisätään taloudellisuus ja aiemmin mainittu kehopositiivisuus, niin ei voi kuin olla kiitollinen, että olen saanut mahdollisuuden päästä Wedding Garagen tiimiin.

Uskon että tulen kehittymään, ja oppimaan uutta joka päivä. Sitähän ei voi kuin olla innoissaan, että saa tehdä sisäisesti ja ulkoisesti kauniissa ympäristössä töitä. Meillä on mahtava tiimi ja onnistumisesta kehumme toisiamme. Haluankin tehdä parhaani joka päivä, niin että voin itse olla tyytyväinen, ja että asiakas lähtee liikkeestä tyytyväisenä. Oikean morsiuspuvun löytyminen on tavoitteena joka kerta ja morsian kyllä tietää ja hänestä näkee, kun se oikea morsiuspuku löytyy. Jos joskus ei sitten löytyisikään pukua, niin on ihana kuulla, että morsian on onnellinen hyvästä palvelusta ja haluaa heti varata uuden ajan, kunhan ensin saamme lisää pukuja soviteltavaksi.

En voi muuta sanoa, kuin että koen olevani etuoikeutettu saadessani olla mukana tässä kaikessa.

Kiitos siis Maija, Tea ja Ville, tästä upeasta mahdollisuudesta!

Terkuin Ria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *