AuroraRaiskinen, Häämessut, Häämuotinäytös, HeidiTuisku, Henkilökunta, Love me do, Morsiuspuku, Wedding Garage, wggoeslmd

Wedding Garage goes Love me do

Wedding Garagen tiimin kanssa tuumattiin, että koska Jyväskylästä on pitkä matka lähteä Suomen parhaille häämessuille, autamme asiakkaitamme saamaan ihanan messukokemuksen. Olemme käyneet jo muutaman vuoden ajan tuossa ihanassa häätapahtumassa, ja asiakkaamme ovat aina välillä kysyneet että kannattaisiko sinne asti lähteä – mutta valitelleet sitten että eivät tahtoisi ajaa niin pitkää matkaa, eivätkä ehkä uskalla ajaa Helsingissä. Ja tuleehan messumatkalle hintaa jos sinne lähtee omalla autolla, ja vaikka Onnibussillakin voisi tietysti säästää kustannuksissa, pitäisi vielä löytää Kaapelitehdas paikallisliiketeen keinoin. Ongelman ratkaisu oli siis ihana kimppakyyti!

 

Järjestimme ryhmämatkan yhdessä Taxirovion kanssa, tilasimme 20 hengen messubussin ja annoimme sille nimen #wggoeslmd. Tästä kuullessaan Love me do-organisaatio ehdotti että ottaisimme matkustajille VIP-liput messuille, jolloin pitkänmatkalaiset pääsisivät heti sisään ja saisivat narikan, mutta myös istumapaikan muotinäytöksiin.

Siitä se idea sitten lähti – kiitos messutirehtööri Nonna Sjöbergin joka VIP-lippuja ehdotti: hemmottelisimme asiakkaitamme niin paljon kuin voisimme!

 

Ensimmäinen hemmottelija oli tietysti paikallinen Hannan Kakut, meidän luottoleipomomme. Hanna halusi antaa matkustajille leivonnaiset evääksi.  Hanna pyöräytti messuvieraille matkaa minisuklaa-kuppikakkuja. Apurimme Muusa kävi lähettämässä bussin matkaan ja jakoi herkut matkustajille. Suut makeaksi, nom nom! Hannan muihin herkullisiin luomuksiin pääset muuten tutustumaan tästä!

 

Alisa ja Tina Heidi Tuiskun yhteensopivissa morsiuspuvussa ja morsiusneidon puvussa.

Sitten Heidi Tuisku, joka muuten kyseisillä messuilla kruunattiin kolminkertaisesti Vuoden hääsuunnittelijaksi saaden tuomariston, yleisön ja lehdistön äänet, lahjoitti messubussilaisille häneltä tilattaviin hääpukuihin muistokirjailun. Kyseinen kirjailu on helmi- tai koristekirjailu hääpuvun helmaan, siinä voi olla esimerkiksi morsiamen ja sulhasen nimikirjaimet ja päivämäärä.

 

Heidi Tuisku tulee vierailulle Wedding Garagen liikkeeseen marraskuussa, joten voit myös tilata hänen uuden palkitun mallistonsa hääpuvun matkustamatta Helsinkin asti. Eikö ollakin kivoja?

 

kuvaaja: Arto Jaatinen
Aurora Raiskisen hääpuvut ovat klassisen tyylikkäitä ja viettelevän kauniita.

 

Aurora Raiskinen, Vuoden Hääpukusuunnittelija 2016, lahjoitti todella ihanan edun asiakkaille: hän lupasi aikaansa ja ammattitaitoaan ja messuvieraille vartalotyyppianalyysin siitä minkä mallinen vaate hänelle sopii. Tämä on muuten se juttu, jota moni kaipaa: neuvo siitä millaiset leikkaukset ja linjat imartelevat omaa vartalotyyppiä. Kukapa olisi parempi kuin alansa palkittu ja arvostettu ammattilainen kertomaan sinulle mielipiteensä?

Emme ole vielä sopineet Auroran kanssa päivämäärää vierailulle liikkeeseemme, mutta tällainenkin on suunnitteilla!

 

 

Nyt oli jo suut makeana ja kurvit imarreltuina – mitä muuta messuvieras saattaisi kaivata? Hääsuunnittelu vaatii paljon osaamista, joten käännyimme viiniasiantuntijoiden puoleen. Henkell & Co viiniasiantuntijat lahjoittivat messubussin matkustajille omat pullot alkoholitonta kuohuviiniä. Heidän messupisteellään saattoi saada myös viinimenu-suosituksia jos oli ehtinyt ajatella ruokalistoja valmiiksi. Huono viini voi pilata hyvän ruoan, joten näissä asioissa kannattaa olla tarkkana.  Kävimme maistamassa heidän kuohujuomaansa ja pidimme kovin!

Wedding Garagessa myynnissä olevat outlet-merkkihääpuvut käytettyinä ja käyttämättömäksi jääneinä – näin tyylikkäästi edustimme kotimaisessa muotinäytöksessä!
Kuvaaja: Tea Holm

Wedding Garagen omalta osastolta sai ostaa Poirierin hääpukupussin huomattavalla alennuksella. Messubussin matkustajat käyttivätkin tätä etua hyödykseen positiivisen paljon. Hääpuvun säilyttäminen hyvin lisää sen jälleenmyyntiarvoa, jos vaikka häiden jälkeen tahtoo myydä pukunsa eteenpäin.

 

Wedding Garagen osastolla Ria ja Tea ahertamassa!

 

Niin sitten lähti messubussi matkaan Jyväskylästä messupäivän aamuna, joukossa mukana morsiamia, sulhasia, ystäviä, sukulaisia ja pieni vauvakin matkusti mukana! Kaapelitehtaalla vietettiin päivää juhlimalla Heidi Tuiskua, nähtiin lavalla upeita kotimaisten ja kansainvälisten merkkien hääpukuja, herkuteltiin Suomen suurimmassa kakkutastingissä ja shoppailtiin ihanuuksia: sormuksia, hääpukuja, huntuja, boleroita ja alusvaatteita hääpuvun alle. Wedding Garagen matkaan lähti messuilta liki 40 hääpukua jotka tulivat myyntiin Jyväskylän liikkeeseen!

Messuosastollamme Maija ja kultaseppä Samu Salmenkangas tapaamassa asiakkaita.

 

Alisa on Wedding Garagen perustajan Maijan tytär, joka tuntuu olevan mitään pelkäämätön pikkuneiti! Jos oikein tarkkaan katsoo näytöskuvia, voi nähdä Maijan kurkkimassa verhojen välistä kyyneleet silmissä…

 

Kuvaaja: Arto Jaatinen

 

Olitko mukana messuilla? Millaisia tunnelmia sinulle jäi? Kommentoi!

 

Järjestämme messubussin myös tammikuun 2019 Lovemedo-häätapahtumaan! Jos tahdot osallistua mukaan, voit ennakkoiloittautua ja saat 3€ alennuksen koodilla WGBLOGLMD2019!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *