AuroraRaiskinen, Ekologisuus, Hääbudjetti, Häämuotinäytös, Hääpäivä, Hääpuku, HeidiTuisku, Kestävä kehitys, Kestävä kehitys, Kierrätys, Love me do, Morsiuspuku, NamuJewellery, TinnaDesing

Kotimainen laadukas tuote on ylpeytemme

Wedding Garagen toiminnan keskipiste on ollut ekologisuus, taloudellisuus ja kehopositiivisuus.  Hääpukujen kierrättäminen toimii jos kulutusketjun alkupäässä on laadukas tuote, joka kestää sekä muokkauksia että varsinaista käyttöä. Ideologiaamme kuuluu lisätä kotimaista, laadukasta Suomessa työllistävää hääpukujen valmistusta, eikä laadusta todellakaan ole tarvinnut tinkiä kun katsotaan suomalaisten suunnittelijoiden ja puvuntekijöiden tekemiä töitä.

Tutustuimme 2018 tammikuussa Love me do-häätapahtumassa kotimaisten pukujen näytöksessä suunnittelija-ompelija-ihmenainen Heidi Tuiskuun ja hänen ensireaktio hänen hääpukuihinsa oli melkein kyyneleet silmiin tuova, ääneen karannut ihastunut “Wow!”. Wedding Garagen Tea ja Maija istuivat näytöksen eturivissä huokailemassa ääneen ja katsoivat kun musta, kimaltava, henkeäsalpaavan kaunis hääpuku lipui punatukkaisen mallin päällä heidän ohitseen ja kamerat naksuivat valtoimenaan. “Mielettömän kaunis,” huokaisi joku muu ihan vieressä. (Nämä ihastuneet kommentit olivat päätyneet eräälle videonauhalle.)

 

2018 January Love me do Heidi Tuisku.

 

Wedding Garagen tiimi tapasi Heidin messualueella ja Maija fanityttömäisesti sai sanottua että olisi ihanaa jos sinun pukujasi saataisiin meille myyntiin. Heidi puristi tiukasti kättä ja siinä se sitten sovittiin – naisvoimainen yhteistyö.

Wedding Garagen tahto on tehdä asiat oikein, ja kotimaisten lahjakkaiden naisten (ja miestenkin) esiintuominen on etuoikeus yrityksellemme. Heidi Tuiskun lisäksi tällä hetkellä saamme kertoa että liikkeessämme on Michaela Flanderin, Tinna Desingin Anni Toivasen ja Aurora Raiskisen hääpukuja ja asusteita. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, omat linjansa ja oma käsialansa- tällaista valikoimaa löytyy harvasta myymälästä.

Kotimaisten korusuunnittelijoiden osalta olemme ylpeitä että meillä on kierrätettyä tai reilua hopeaa koruissaan käyttävää Namu Jewelleryä myynnissä liikkeessämme, aitoja Mynämäen koruja. (Reilu hopea tarkoittaa että hopean kaivajille maksetaan kunnollista palkkaa.) Kivet ovat eettisesti hyväksyttäviä ja alkuperä jäljitettävissä.  Tämän valmistajan Karu-malliston koruja on ollut esimerkiksi Voguessa esillä. Vogue, tuo pieni ja vaatimaton lehtinen muodin ystäville!

Amfora-sormukset rasioissaan messuilla. Näitä voi ihastella liikkeessäkin.

Ja tietysti vaatimattomasti mainitsemme että tuotamme itsekin laadukkaita, kierrätysmateriaaleihin suunniteltuja Amfora-malliston sormuksia ja kultaseppämme Samu Salmenkangas tekee tilauksesta millaisen korun vaan – olemme suunnitteleet niin morsiamille kuin sulhasille persoonalliset sormukset. Koruihin voidaan käyttää kierrätyskultaa, joka lisää korun ekologisuutta ja on taloudellista sormuksen tilaajalle. Emme puhu romukullasta, sillä kulta ei menetä arvoaan eikä ole hukkaan heitettävää materiaalia.

 

 

Ekologisuus on jokapäiväisiä valintoja. Pyrimme paperittomaan toimistoon, hankkimaan myymäläkalusteet kierrätettyinä, vähentämään kulutusta ja tuottamaan vain laadukkaita ja kestäviä uusiotuotteita markkinoille. Tärkeintä on kuitenkin asenne siitä että aina voi kehittyä ja tehdä enemmän! Mikäli sinulla on meille vinkkejä, palautetta tai kehitysideoita, otamme niitä mielellämme vastaan. Ei ole koskaan huono idea tehdä jotain paremmin.

 

Tässä Tinna Desingin perinteisestä hääpuvusta poikkeavaa tyyliä, liukuvärjättyä helmaa tai sinivalkoista tyllihelmaa. Näissä sinivalkoisissa sopisi muuten juhlia vaikka maamme itsenäisyyspäivää, jos sellaista tilaisuutta on edessä.

 

Hääpukujen hinnat ja lisätiedot: info@weddinggarage.fi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *