Ekologisuus, Hääbudjetti, Hääpuku, HeidiTuisku, Jyväskylä, Kestävä kehitys, Kestävä kehitys, Kierrätys, Morsian, Morsiuspuku, Yläkaupunki

Heidi Tuisku vierailu varmistunut

Moi morsiot!

Meillä käy morsiamia pitkin Suomea, mutta harvemmin tällaisia vieraita kuin olemme bookanneet  marraskuun 23.päivän tähdeksi:

saamme vieraaksemme ihanan Heidi Tuiskun, vuoden hääpukusuunnittelijan palkinnon voittaneen upean taiteilijan. Heidi palaa myöhemmin keväällä uudelleen pukujen kera, jotta niiden yksilöidyt muokkaukset voidaan tarkastaa täällä Jyväskylässä. Kutsumme tätä asiakaspalveluksi.

Heidi Tuisku on tämän hetken suurin nimi: Heidin suunnittelemia iltapukuja on niin lehtien palstoilla, Linnan Juhlissa kuin lukuisten morsianten päällä. Heidin oma työpaja on Ateljé Tuhkimotarina, joka sijaitsee Helsingissä.

Me täällä Jyväskylässä tiedostamme miten vaikea on joskus lähteä pitkälle matkalle tekemään hankintoja, sillä jos meidän pienestä kaupungistamme ei löydy mieleistä, Tampere ja Helsinki olennaisia ostospaikkoja ja näitä reissuja varten tarvitsee aina varata reilusti rahaa ja aikaa. Mutta mitäpä jos morsiamen ei tarvitsisi lähteä pitkälle matkalle kohti maamme pääkaupunkia, vaan se paras hääpukusuunnittelija tulisi tänne Jyväskylän yläkaupungille?

Joku jo kysyi, että miksi me tuomme esiin kilpailevia yrittäjiä. Tähän on helppo vastata: me rakastamme laatua. Me emme kehu kaikkia hääpukuja myyviä liikkeitä. Meille on eduksi että asiakkaamme löytävät laatutuotteita kiinalaisten tehtaiden tuottamien satojen pukujen kopiomallistojen ja halpatuonnin sijaan.  Varsinkin kun vaihtoehtoina voi olla kunnollisia, hyvistä materiaaleista tehtyjä edullisia hääpukuja, me vahvasti suosittelemme jälkimmäistä.

Kun hääpuvun elinkaaren ensimmäinen ostaja ostaa laatua, myös seuraavat 4-5 morsianta ketjussa voivat ostaa edullisemmin laadukkaan hääpuvun. Laadukkaiden hääpukujen ketju vaatii, että se joka ostaa uuden, ostaa riittävän hyvän jotta se kestää usealle morsiamelle.

Meillä on käynyt asiakkaana todella monta morsianta, jotka sanovat mikä pettymys oli se, kun sai postista pieneen muovipussiin tungetun ryppyisen mekon, jota sitten sovitti kotona peilin edessä ja totesi että voi ei, tämä ei ole se mitä halusin. Kyyneleet silmissä sitten kerrotaan että “Minulla oli vain tämän verran rahaa ja nyt siitä on viideosa mennyt tähän roskaan. Ajattelin että säästän.” Kun vertaa edellä kuvattua tunnetta siihen, että saa rauhassa sovittaa vaatetta joka istuu, tuntea materiaalit, verrata erilaisia leikkauksia ja eri kuvakulmista otettujen kuvien kautta hahmottaa mikä todella sopii omalle vartalolle ja imartelee, puhutaan aivan eri asioista. Hinnat ovat Wedding Garagessa alkaen alle 200€. (Ja koska suosittelemme oikeasti ekotekoja, laadukkaita hääpukuja löytää käytettynä muualtakin kuin meiltä.)

Heidi Tuiskun hääpuvuilla on poikkeuksellisen korkea jälleenmyyntiarvo. Sanalla sanoen, Heidi Tuisku on meidän mielestämme komein ja konkreettisin keino taistella halpaa kiinanpukujen muoviroskaa vastaan. Tuiskun malliston tukeminen nostaa kotimaisten laatutuotteiden kulutusta, sillä olemme ylpeitä hänen osaamisestaan ja ammattitaidostaan. Ja ei, tämä ei tarkoita että Heidi olisi ainoa taituri alallaan. Esittelemme tässä blogissa myös muita osaavia taiteilijoita, mutta nyt on vuorossa Suomen paras, vuoden hääpukusuunnittelija 2018.

 

 

 

 

 

Heidin mallistoon voi tutustua http://www.heidituisku.fi sivustolla.

Paljon ihania kuvia myös muista kuin malliston puvuista näkee Instagramissa

https://www.instagram.com/heidituiskuweddingdresses/

Heidin päivään 23.11.2018 Jyväskylässä voit varata aikoja toimisto@weddinggarage.fi tai 0509133215.

 

 

Tiedoksenne, tämä ei ole maksettu mainos. Me emme saa muiden kehumisesta rahaa. Me teemme sitä ihan vapaaehtoisesti.

 

terv. Maija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *