Wedding Garage, wggoeslmd

Wedding Garage ehdolla vuoden hääyritykseksi

Kiitos ihanat asiakkaamme – siinä tärkein viestimme joka päivä! 

 

Meillä on ollut onni, ilo ja kunnia saada palvella teitä tänä vuonna hääpukuasioissa lukuisia kertoja. Tämä on toinen kerta kun olemme ehdokkaana, ja edustamme kotikaupunkiamme Jyväskylää ylpeänä!

Avasimme ovet Kauppakadulla helmikuun alussa ja rekrytoimme mahtavat Silken ja Rian tiimiimme huhtikuussa.

Samoihin aikoihin julkaisimme sormusmallistomme ja kultaseppämme Samu Salmenkangas liittyi joukkoon.

Toukokuun lopulla perustaja Maija sai odotettua perheenlisäystä ja aina silloin tällöin on liikkeessä nähty pieni kiharatukkainen punapää Alina isosiskonsa Alisan kaverina. Alisa muuten edusti Love me do – häätapahtumassa Heidi Tuiskun morsiusneidon puvussa!

Tuotevalikoimamme on vuoden kuluessa laajentunut pelkistä käytetyistä hääpuvuista myös asusteisiin laajemmalla mittakaavalla: meillä on myynnissä kotimaisen ElinaK Glitterin  kimalteita ja timantteja,

Namu Jewelleryn  koruja, MianVirkkuut kierrätyspitsisiä koruja ja uusimpana Jennimariakyllikin hattuja ja hiuskoruja.

Lokakuussa järjestimme kimppakyydin Love me do – häätapahtumaan Kaapelitehtaalle Helsinkiin. Messubussi oli niin suosittu että järjestämme kyydin uudelleen tammikuussa 2019 mutta nyt kolmesta eri kaupungista, Turusta, Tampereelta ja Jyväskylästä.

Marraskuussa aloitimme kotimaisten hääpukusuunnittelijoiden sarjan ja ensimmäinen vieraamme, Heidi Tuisku kävi Jyväskylässä esittelemässä uuden mallistonsa. Toivomme että muutkin hääpukusuunnittelijat varaavat aikansa ja tulevat esittelemään mallistonsa Keski-Suomeen!

Yhteistyössä muiden yritysten kanssa Jyväskylässä olemme liittyneet Ihanat Putiikit-verkostoon jossa on mukana paikallisia kivijalkaliikkeitä. Lisäksi olemme olleet mukana Yläkaupungin yössä järjestämällä impro-ikkunan; Ihanat valot-tapahtumassa jossa jaoimme Erilaista valoa-taideteosta liikkeen ikkunasta ja nettisivujen kautta; Ihanat Ikkunat-näyteikkunakilpailussa ja nyt olemme ehdokkaana Vuoden hääyritykseksi.

Hiljennymme joulun viettoon 22.12 ja avaamme taas 27.12. Kuulemamme mukaan Jyväskylään ollaan tulossa pitkästä matkaa, joten luonnollisesti palvelemme myös välipäivinä 🙂

 

Hyvää joulunaikaa kaikille ja muistakaahan käydä äänestämässä meitä täällä!  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *