Wedding Garage

Hääilta Palokan kauppakeskuksessa 29.3.

Olemme matkustelleet pitkin poikin Suomea, mutta mikään ei vedä vertoja kotikaupungille! Wedding Garagen alkuperäinen lähtökohta on nimittäin ihan tuosta Palokan rajalta ja täällähän meidät tunnetaan!

Tapahtumassa oli mukana meidän lisäksemme myös
– Palokan Keskuskulman kukka
– Bilebändi Paradise
– Confetti
– Bilebändi Kruuvaus
– Ohjelmatoimisto Underground productions
– Juhlaliinat.fi
– Valokuvaaja Photo Kaisu-Leena
– EM Beauty
– Avon edustaja Hanna Sivula

Palokan kauppakeskuksessa järjestettiin tänään tunnelmallinen hääilta, johon meillä oli ilo osallistua. Tunnelmaa oli luomassa suosikkihääbändimme Kruuvaus!

Kruuvaus!

Stailaushaaste Palokan Keskuskulman kukan kanssa!

Mallimme Maria puki ylleen Kenneth Winstonin hääpuvun, asusteina oli Bianco Eventon ja Poirierin tuotteita. Meille on juuri saapunut suuri tilaus uusia koruja Poirierilta, joten jos etsit kesän häihin tiaroita tai kampoja kampauksesi viimeistelyyn, tule ihmeessä poikkeamaan liikkeessä!

Stailasimme morsianta Palokan Keskuskulman kukka-liikkeen sidotuilla hääkimpuilla: haasteena oli tehdä morsiamesta aina eri tyylinen riippuen siitä millainen tyyli kimpussa on. Meillä on kokemusta morsiamen oman tyylin löytämisestä, joten sinänsä tyyleillä leikkiminen ei ollut vaikeaa, päinvastoin! Yleisö osallistui positiivisesti kannustamalla ja kehumalla meidän upeaa malliamme. Lisäksi kimallus ja hehku tuntui kiinnostavan yleisöä – sisäinen harakka herää monella, kun Swarowskin kristallit otetaan esiin.

Aurinkoisen kimpun tyyliin sopi Bianco Eventon pitkä yksikerroksinen huntu,
jossa timanttikoristeltu reunus ja muutamia lisäkivia laahuksen alaosassa.
Haastekimppu oli herkkä ja harmaalla pitsisellä nauhalla koristeltu…
Marialle puettiin Bianco Eventon pitsibolero, jossa on koristenapitus takana. Tämän läpi kuulsi hieman puvun timanttiset yksityiskohdat, joten ei täysin oikea valinta, mutta aavistuksen kapeammilla olkaimilla yläosa muuttuisi sopivasti pitsipuvuksi – saati jos kyseessä olisi ollut kokonaan olkaimeton puku.

Haastekimppu 2 oli muodoltaan pyöreä, selvästi romanttinen ja klassinen.
Valitsimme Bianco Eventon strassikoristellun yksikerroksisen hunnun kimpun herkän ja romanttisen tyylin mukaisesti. Hunnun koristelut sopivat kuitenkin myös pukuun, mutta eivät erotu liikaa.
Kolmas haastekimppu oli muodoltaan räväkämpi, rohkeampi ja voimakas.
Valitsimme isomman ja näyttävimmän, lämmittävän ja ylellisen valkoisen stoolan Marialle.

Tässä yksi viehkeä tapa kietoa stoola. Stoolat ovat siitä ihania, että ne voi pukea myös viittamaisesti, mutta käsivarsien ympärille kietominen tuo puvun esiin ja hieman Hollywoodin kulta-aikojen naisellista, rohkeaa tyyliä!
Viimeinen kimppu oli näyttävä, valkoisten kukkien ja vaaleanpunaisten kivien koristelema ylellisyys! Marian käteen punoimme kimpun teeman mukaisesti strassivyön.
Lisäksi lisäsimme Poirierin uuden seppeleen muotoisen pannan, joka sai yleisön ihastelemaan ääneen. Muutosta kehuttiin paljon ja ääneen ihmeteltiin miten niin pienillä muutoksilla puvun tyyli muuttui täysin.
Ihana ilta!

Suurin sydämin ja halauksin tahdomme kiittää kaikkia pisteellämme poikenneita morsiamia. On ihana jutella kanssanne ja tämä hääilta oli todella lämminhenkinen. Kuten aiemmin sanoimme, Jyväskylässä meillä on aivan erilaista kuin muilla paikkakunnilla vieraillessa, te morsiamet tulette lähelle ja sanotte niin ystävällisiä asioita. Meitäkin kannustaa eteenpäin se miten paljon te tuette meitä ympäristöystävällisessä toiminnassamme ja käytte vierailulla putiikissamme.

Kävimme vielä ihastelemassa kaunista auringonlaskua ja kuvaamassa ulkona.
Kiitos upealle mallillemme Maria Maijalalle illasta!
Muusa Sahlberg

Meillä oli muuten tällä kerralla mukana Muusa Sahlberg, opiskelija yliopistosta tekemässä haastettelua yrittäjyyden saloista. Muusa osallistui rakentamalla messuosastoa ja auttamalla kuvien ottamisessa, joten lämmin kiitos tälle nokkelalle nuorelle naiselle avusta! Mikään ei opeta yhtä paljon kuin omin käsin tekeminen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *