Wedding Garage

Kesän alennusmyynnit

Ei liene kenellekään yllätys, että häävuosi 2020 on suosittu – ja se näkyy myös Wedding Garagessa. Loppukesän ja syksyn ajanvarausta on jo tiedusteltu. Tiedämme jo syksyn ilta- ja viikonloppuajat tulevat olemaan täyteen varattuja, joten kannattaa ennakoida ja tulla ostamaan hääpuku jo nyt.

Olemme alentaneet outlet-hääpukujen hintoja jopa 15%, ja näiden lisäksi liikkeeseen saapuu jatkuvasti ihania uutuuksia käytettyinä hääpukuina. Käytettyjen hääpukujen hinnan päättää hääpuvun myyjä, joten me emme liikkeenä voi vaikuttaa siihen – tähän ratkaisuna on, että käytetystä hääpuvusta saa aina tehdä tarjouksen! Mikäli sitoudut tekemään oston esittämälläsi hinnalla, soitamme myyjälle ja kysymme hyväksyykö hän tarjouksen. Kysyntä ja tarjonta siis kohtaavat ja molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä!

Toukokuussa suosituimmat hääpuvut myytiin alle kahdessa viikossa – jotkut uutuudet menivät ensimmäiselle sovittajalle. Käytettyjen hääpukujen kohdalla kerromme aina, että kyseessä on yksittäiskappale, joten toista samanlaista ei meidän kauttamme useinkaan ole saatavilla. Valikoimamme on kuitenkin jo niin laaja, että vastaavan tyylisiä pukuja on usein rekissä – löydämme myös eri vartalotyypeille sopivia pukuja helposti.

Tule tutustumaan valikoimaamme, ja muista varata sovitukseen aika – emme voi luvata että pääse sovittamaan mikäli sinulla ei ole ajanvarausta.

Muistathan muuten että meillä on liikkeessä paljon erilaisia ja kokoisia alushameita 50€ hintaan – varsinkin isoja kokoja on iso valikoima! Tule katsomaan 🙂

Maija ja mainoskyltti Wedding Garagen edustalla. Jos kyltti on ulkona, joku on liikkeessä paikalla palvelemassa!

Ps. Muista seurata https://www.instagram.com/jyvaskylabridalfair/ Instagramissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *