Wedding Garage

Tiedote

Ompelimo Ateljé Iina ostaa osan Wedding Garagesta. Yrityskaupan myötä Wedding Garage muuttaa Ateljé Iinan tiloihin Rajakadulle ja laajentaa toimintaansa. Uusi myymälä aukeaa lokakuun alussa.

Wedding Garagen valikoimaan tulee jatkossa myös uusia hääpukuja, miesten pukuja ja käytettyjä juhlapukuja. Lisäksi Wedding Garage vuokraa miesten ja naisten hääpukuja. Yritys jatkaa myös käytettyjen hääpukujen ja outlet-hääpukujen myyntipalveluaan kuten ennenkin – ekologisuutta lisää nyt ompelijapalveluiden ja muokkaustöiden mahdollisuus, kun Ateljé Iina jatkaa saman katon alla yhteisessä liiketilassa.

“Jatkamme edelleen kehopositiivisen ja ekologisen toiminnan parissa, aiempaa paremmalla valikoimalla! Aiemmin asiakkaamme lähtivät yläkaupungilta Rajakadulle vaatteiden muokkauksiin – nyt niin pesulapalvelut kuin muokkaustyöt ovat saatavilla yhdestä ovesta kulkemalla. Suoraan sanoen mitään ei enää puutu, olemme täyden palvelun hääpukukeskus! On meille kunniaksi saada yhdeksi omistajista vaatetusalan konkari Iina Naumanen!” tiivistää Maija Putkonen, Wedding Garagen perustaja. “

Wedding Garagen uuden myymälän avajaisista ilmoitetaan suoraan uutiskirjeen tilaajille.

Muista tilata Wedding Garagen uutiskirje verkkosivuilta www.weddinggarage.fi. Saat parhaat tarjoukset ja edut kuulumalla sisäpiiriin!

“Kaikkien tuntema” Iina Naumanen on jatkossa osa Wedding Garagen tiimiä!
Tervetuloa mukaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *