Wedding Garage

AVAJAISJUHLAT 5.12.2019

Joulukuun harmaa arki sai pientä hehkua, kun pidimme viralliset avajaiset laajennetulle myymälällemme Rajakatu 28. Wedding Garage on nyt virallisesti laajennettu toisen kerran. Kolmessa vuodessa olemme laajentaneet autotallista ensin Kauppakadulle ja nyt Rajakadulle – olemme moninkertaistaneet neliömäärämme ja puvut, nuo hääpukuliikkeiden puput, tuntuvat lisääntyvän salaa aina kun liikkeen valot sammuvat…

Juhlan yksi tärkein asia oli, yhteistyön lisäksi, kunnioittaa Atelje Iinan, ompelijamestari Iina Naumasen, 20 vuotista yrittäjäuraa. Wedding Garagen tiimille on kunnia ja etuoikeus saada kutsua Iina yhdeksi meistä!

Juhlan tarjoiluihin kuului tietysti Hannan Kakkujen herkullinen täytekakku, kuohuvaa juomaa ja punainen matto – that’s the way we party! Musiikkia, iloisia puheita ja kauniita malleja esittelemässä pukuja. Perinteeseen meillä kuuluu myös näyteikkunan elävä malli!

Katso kuvat ja tunnelmat – meillä oli mukavaa!

Maija Putkonen ja Iina Naumanen kukitettuna avajaisten kunniaksi!
Punaisella matolla näytiin mm. Jyväskylä Bridal Fair häätapahtuman malleja, tässä Lila Rate
Avajaisiin kuuluu maljoja ja maljapuheita!
Kiitos kaikille vieraillemme, toivottavasti viihdyitte!
Meidän luottokakkumme on Hannan Kakkujen suklaataivas… suosittelemme! Kakkua jäi mitättömän pieni pala, vaikka tilasimme sitä jälleen 1,5x vierasmäärään nähden!
Luonnollisesti kakun avasi päivän tähti Iina!
Juhlassa vieraita viihdytti duetto Elina Karjalainen ja Lasse Asu.
Kiitämme tunnelmallisesta ja kauniista esityksestä!
Vaikka Tommi Soidinmäki ei päässyt esiintymään juhlassa, hän oli silti suosittu yhteiskuvissa! Seija Partinen (vas.), Tommi Soidinmäki ja Helena Roine juhlivat kanssamme.
Tommi Soidinmäki ja Iina Naumanen ovat suunnitteluyhteistyön lisäksi hyviä ystäviä.
Miss Jyväskylä Emma Peltonen piti juhlassa yllään Iina Naumasen suunnittelemaa hääpukua.
#ihanatikkunat
Ellen ja Emma

Juhlassa juttelimme paljon tulevista uutisista ja tapahtumista joihin osallistumme – muista tilata uutiskirjeemme www.weddinggarage.fi sivulla niin saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa!

Ihanaa joulun odotusta kaikille! terv. Maija, Iina ja tiimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *