Wedding Garage

Onko kierrätyksellä merkitystä?

Saamme joskus kuulla kysymyksen, onko sillä suuressa mittakaavasssa merkitystä, kierrätääkö hääpuvun vai ei.

Laskimme muutaman seikan, ja lopputuloksen luku oli meidän mielestämme aika järisyttävä.

Hääpuvun valmistamiseen käytetään hääpuvusta riippuen 10 000-25000l vettä. Olemme vuoden 2016 jälkeen kierrättäneet melkoisen määrän hääpukuja, joten jos lasketaan keskiarvo valmistuksessa käytetylle vedelle, ja lasketaan montako pukua olemme maailmalle laittaneet toiselle tai kolmannelle kierrokselle, lukumme on ylittänyt 10 000 000l vettä. Itseasiassa olemme n.12 miljoonan litran kohdalla, jos arvioimme tarkasti.

Mitä mieltä sinä olet, onko kierrätyksellä merkitystä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *