Wedding Garage

Tiedote

Corona-virus ei vaikuta liikkeessämme myytävien hääpukujen saatavuuteen. VALKOINEN-mallisto valmistetaan Suomessa ja tilattavien pukujen kohdalla olemme tarkistaneet valmistajilta sekä aikataulut että toimitusvarmuuden ja tiedämme että puvut toimitetaan normaalisti. Ilmoitamme tarvittaessa poikkeavista aikatauluista, ja olemme sopineet kansainvälisten valmistajien kanssa että he informoivat meitä aina tilanteen muuttuessa.

Olemme siirtyneet noudattamaan flunssakauden ajaksi tehokkaapaa toimintamallia käsihygienian ja siivouksen suhteen. Pyydämme myös asiakkaita perumaan sovitun ajan mikäli ovat sairastuneita, järjestämme mielellämme uuden sovituksen kaikkien toiveiden mukaisesti!

Kaikissä kyselyissä vastaamme mielellämme teille, joten laittakaa rohkeasti lisää viestejä!

Tavoitat meidän sähköpostilla info (at) weddinggarage piste fi tai soittamalla 0405185400. Viestejä luemme ja vastaamme saapumisjärjestyksessä työajalla. Kiireisissä asioissa voit antaa puhelimen soita pidempään, puhelu siirtyy liikkeen toimitusjohtajalle omaan numeroon. Soitamme takaisin heti kun vapaudumme!

Iloisin terveisin,

WG tiimin puolesta Maija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *