Wedding Garage

Turvallisuus on osa toimintaamme

Hei morsiot, montaa huolestuttaa turvallisuus virusten ja maailman mullistusten keskellä. Wedding Garagessa päivitettiin ja turvallisuussuunnitelmaan lisäys virustartuntojen osalta ja se otettiin käyttöön jo viime viikolla. Kerromme teille toimistamme turvallisuuden parantamiseksi ja terveyden ylläpitämiseksi.

Päivityksen ohjeet

Tärkeintä on opastaminen ja tiedottaminen. THL ohjeiden mikaisesti päivitimme seuraavat osat arkeemme:

  • Käsienpesu: tiimimme pesee kädet huolellisesti aina töihin saapuessa, ennen ruokailua, ruokailun jälkeen ja aina asiakastapaamisten jälkeen.
  • Kättelystä luopuminen – vaikka pidämme henkilökohtaisesta palvelusta, kerromme että tällä hetkellä emme kättele asiakkaita.
  • Pintojen puhtaus: Puhdistamme maksupäätteet, näppäimistöt, ovien kahvat, wc-tilat useita kertoja päivässä. Käytämme kaksivaiheista tekniikkaa: hankaamme rätillä likatahrat pois ja pyyhimme sen jälkeen pinnan desinfioivalla aineella.
  • Talo tarjoaa nenäliinat! Meillä on normaalistikin onnenkyyneliä varten nenäliinoja, mutta nyt olemme lisänneet kertakäyttöpaperin tarjontaa: kaikki nenäliinat yskäisyiden, niiston ja muun nenätuhinan jälkeen ohjataan laittamaan jätteisiin heti käytön jälkeen – lisäksi ohjaamme pesemään kädet jokaisen niiston jälkeen.
  • Opastaminen: pyydämme säännöllisesti kaikkia asiakkaita saapumaan sovituksiin vain terveinä ja olemme valmiit joustamaan ajanvarauksista ja siirtämään aikoja lyhyelläkin varoitusajalla.

Haava-riskianalyysin mukaan riskitaso liikkeessämme on vähäinen: meillä käy suhteellisen vähän asiakkaita päivässä, mutta toisaalta asiakkaita käy koko Suomen alueelta. Henkilökuntamme ei saavu töihin sairaana, jonka vuoksi emme toimi itse tartuttajina. Mikäli sairastumme, siirrämme sovitukset toiselle työntekijälle.

Muut toimenpiteet:

Olemme peruneet osallistumisemme London Bridal Fashion Week-tapahtumaan osana THL suositusta välttää matkustamista.

Siirrettävien osallistumisten listalle kuuluu Kuopio Bridal Lounge, jonka odotamme toteutuvan myöhemmin. Kuopioon siis tulemme, mutta myöhemmin, emme 22.3.2020 vaan 19.9.2020.

Mikäli sinulla on kysyttävää, vinkattavaa tai toiveita – olemme mielellämme kuulolla! Laita viestiä info@weddinggarage.fi

rakkaudella tiimin puolesta,

Maija Putkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *