Eddy K, Ekologisuus, Kehopositiivisuus, Kestävä kehitys, Morsiuspuku, valkoinen bridal wear, Wedding Garage

Hääpukusovitusten aikataulut ja valikoimat

2022 morsianten on hyvä olla jo aktiivisesti etsimässä hääpukua. Suosittelemme että morsiamet, jotka menevät naimisiin kesällä 2022 tulisivat sovittamaan jo ennen joulua, jotta myös tilattavien pukujen valikoima olisi mahdollisimman suuri. Toki kevään puolellakin ehtii : käytettyjä hääpukuja ja joitain tilattavia merkkejä saa nopealla aikataulla – mutta laajin valikoima pukuja on saatavilla silloin, kun on häihin on aikaa yli 10kk.

Bianco Eventon hääpukuja Wedding Garagessa

Bianco Eventon pukuja on tilattu uudesta mallistosta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikki mallikappaleet, ja ne ovat sovitettavana Jyväskylän liikkeessä. Jotkin mallit tulevat sovitettavaksi myös Helsingin liikkeeseen. Pukujen hintataso on ollut asiakkaiden mieleen, ja suurin osa asiakkaistamme valitseekin Bianco Eventon malliston puvun hääjuhlaansa. Valitettavasti valmistaja kieltää pukujen hinnan julkaisemisen netissä.

Bianco Eventon puvut ovat kaikkein nopeimpia toimitusajoiltaan, ja saamme puvun yleensä 1-2kk toimitusajalla. Jos valmistajalla on pukua varastossa, saamme kiiretoimituksen maksulla puvun liikkeeseen kahdessa viikossa. Kiiretoimituksen lisä on Bianco Eventolla 50€.

Eddy K on sovitettavana Jyväskylän liikkeessä.

Eddy K hääpuvut saapuvat meille Milanosta, Italiasta. Puvut ovat ylellisiä, laadukkaita ja hyvin suunniteltuja.

Mallistot ovat: Eddy K, Dreams, Milano Couture ja Curvy. Mitoitus Curvy-puvuilla on erilainen, ja ne on suunniteltu siten että ne tulevat paremmin kurvikkaiden naisten muotoja. Alunperin valitsimme Eddy K:n hääpuvut meille siitä syystä, että plus-kokoisten pukujen mallisto oli ylivoimaisen laadukas muihin merkkeihin verrattuna. Myöhemmin asiakkaamme vaativat, että meiltä saisi ostaa myös muita kuin Curvy-malliston pukuja. Suomalaiset morsiamet ovatkin rakastuneet Eddy K-hääpukuihin: pukuja myydään kautta maailman, mutta Jyväskylän liikkeemme oli viime vuonna Europaan kolmanneksi eniten myyvä Eddy K-hääpukuliike. Wedding Garagella on Suomessa yksinoikeus myydä Eddy K-hääpukuja.

Valitsemme liikkeeseen sovituspuvut kaikista saatavilla olevista puvuista, mutta Eddy K erinomaiseen asiakaspalveluun kuuluu, että saamme tilata minkä tahansa heillä olevan puvun sovituslainaan 50€ maksusta. Sovituslainamaksu hyvitetään asiakkaalle kaikista Eddy K-hääpukuostoksista, riippumatta siitä minkä puvun hän ostaa.

Eddy K-hääpukujen tilausaika on vähintään 4-6kk, riippuen sesongista. Lokakuussa 2021 tilattavat puvut saapuvat aikaisintaan helmikuussa 2022. Suosittelemme siis ehdottomasti olemaan ajoissa hääpukusovituksissa.

Lilly trunk show vierailulla Suomessa lokakuussa.

Lillyn puvut ovat nuorekkaita, kevyitä ja näyttäviä! Tanskalainen Lilly on tunnettu hääpukuvalmistaja, ja puvut ovat olleet suosittuja. Lillyn valikoimassa on minimalistisia, romanttisia, boheemeja ja näyttäviä kimaltavia hääpukuja – jokaiselle jotakin. Lillyn pukujen hintahaarukka on laaja: lyhyet puvut alle 500€ ja isot, näyttävät puvut alle 2000€.

Lillyn puvut löydät liikkeestämme Helsingissä, tosin trunk show´n ajan 20.-30.10.2021 hääpukukokoelma on myös Jyväskylässä sovitettavana. Lillyn puvuissa ovat saatavilla koot 34-54.

VALKOINEN Bridal Wear on Wedding Garagen oma hääpukumerkki. Suunnittelija toimii Iina Naumanen.

Valkoinen on kotimainen, eettinen ja ekologinen hääpukumerkki. Iina Naumanen on suunnittelijana vähäeleinen, elegantti ja hillitty – mutta ei tylsä. Puvut sopivat hyvin suomalaiseen makuun, sillä niissä on aina jokin jännittävä yksityiskohta, mutta puvut ovat silti ajattomia. Uusi mallisto julkaistaan lokakuun lopussa 2021.

Valkoinen-malliston pukuja on sovitettavana molemmissa liikkeissä. Pukujen toimitusaika on min.12vk. Puvut on mahdollista tilata myös mittatilauskappaleina, jolloin niistä peritään pieni lisämaksu kaavamuutoksista ja ylimääräisistä sovituskäynneistä. Hinnat alk.950€.

VALKOINEN Bridal Wear Leppä ja Saimaa-laahus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *